Kontor 424 KVM | Kilsgatan 4, Göteborg

TA KONTAKT

Kontorslokal i expansiva Gullbergsvass. Lokalen har idag öppet landskap med mötesrum i olika storlekar och går att slå ihop med lokalen intill och bildar då 634 kvm. Lokalen är flexibel och anpassas efter ert behov och verksamhet.

Att vara hyresgäst i kontorshuset Tennet innebär många fördelar och du får tillgång till extra utrymmen utöver det egna kontoret. Här hittar du en gemensam reception, en stor och härlig ljusgård som inbjuder till umgänge, en populär lunchrestaurang samt tillgång till konferenslokaler med hög standard. Du kan även på plats lämna in din kemtvätt och kläder för lagning samt gå på yoga. Utöver det finns det gemensamma omklädningsrum med duschar samt låst cykelförråd i källaren. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning

FAKTA

Street address: Kilsgatan 4
City: Göteborg
Area: Centrum
Property: Kontor
Size: 424 m²

OMGIVNING

I Gullbergsvass som ligger precis vid älven och med närhet till Centralstationen, innerstaden och Lilla bommen händer det mycket just nu och ett antal aktörer är delaktiga för att knyta ihop flera stadsdelar. Här uppförs just nu flera fastigheter och andra äldre fastigheter utvecklas. På så vis skapas också nya mötesplatser och lunchmöjligheter i området. Dessutom står den nya Hisingsbron färdig under 2021 och det finns en vision om att utveckla kajstråket längs Drömmarnas kaj

Erika Borsing

ANSVARIG UTHYRARE

Erika.borsing@relier.se

+46 (0)703-71 05 57

Carl Backman

ANSVARIG UTHYRARE

Carl.backman@relier.se

+46 (0)708-70 21 77

When you send an expression of interest, you agree to our personal data policy