Start - Assistent till vårt nya kontor i Göteborg.

Assistent till vårt nya kontor i Göteborg.

Är du serviceinriktad, noggrann, har känsla för detaljer och tycker att det är roligt att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter, då kanske du är vår nya kollega på kontoret i Göteborg?

Vi söker en Assistent som gillar service, som vill ansvara för administrationen samt vara ett stöd till våra lokalförmedlare och fastighetsmäklare. Du kommer att vara kontorets koordinator som har koll på kontorsmaterial, kan skriva objektunderlag och pressreleaser tillsammans med ansvarig fastighetsmäklare. Du kommer också hantera CRM-systemet Fasad, administrera löneunderlag, enklare ekonomiadministration samt administrera företagets hemsida och andra sociala medier.

Det är viktigt att du är prestigelös och tycker om att arbeta tillsammans med kollegor i en öppen och familjär arbetsmiljö som präglas av glädje, fokus och kompetens.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en mäklarassistentutbildning eller annan eftergymnasial administrativ utbildning samt har tidigare erfarenhet som assistent eller annat administrativt och serviceinriktat arbete. Du kan enkelt utrycka dig i skrift, är van användare av olika datorsystem och användarprogram som MS Office, InDesign och Photoshop.

Språkmässigt är det viktigt att du kan svenska flytande samt engelska i tal och skrift.
Tjänsten omfattar heltid, start senast i augusti och med placering på nya kontoret på Fiskhamnsgatan 10 i Göteborg. 

Relier AB samarbetar med STRETCHHR i denna rekrytering och du är varmt välkommen med din ansökan dock senast den 7:e maj till recruit@stretchhr.se.Vi kommer att hantera ansökningar löpande så vänta inte till sista ansökningsdagen med att skicka in din CV och ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Monika Kumlin Larsson 0706-291853.

Om företaget

Relier – Real Estate Advisor – är en fastighetsförmedlare med inriktning på kommersiella fastigheter, förmedling av lokaler, fastigheter och fastighetsbolag. Relier har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.Vi är idag ett 15-tal medarbetare varav 6 i Göteborgsregionen. Vi har en av Sveriges största utbud av lediga lokaler. Relier Real Estate advisor grundades 2009 genom en sammanslagning av ledande förmedlingsföretag i Stockholm, Göteborg och Malmö.