OM TJÄNSTEN
Har du ett intresse för fastigheter och vill arbeta som uthyrare? Är du affärsinriktad och gillar att knyta nya kontakter? Du kanske är fastighetsmäklare i grunden och vill testa något nytt? Vi söker dig som är duktig på att knyta långsiktiga relationer och vill tillhöra ett familjärt bolag!

ANSÖKAN: Maila CV och personligt brev till Christer på christer.backman@relier.se

OM FÖRETAGET
Relier Real Estate Advisor är förmedlaren av kontor, lager, butiker samt kommersiella fastigheter. Vi hjälper företag att hitta lediga lokaler som passar deras verksamhet. Relier är lokalförmedlaren som har Sveriges största utbud av lediga lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö inkluderat Öresundsregionen.

Vi är idag 15 medarbetare i hela Sverige. På kontoret i Göteborg, på Fiskhamnsgatan, arbetar fem drivna personer som nu expanderar och söker vår sjätte kollega! Våra värdeord är Glädje, Fokus och Kompetens som vi utstrålar i hela organisationen, läs mer om oss på www.relier.se

ARBETSUPPGIFTER
Som uthyrare kommer du självständigt söka upp och möta företag som letar lokal. I rollen arbetar du aktivt för att upprätthålla och bevara goda relationer till fastighetsägare samt leta aktivt efter andra aktörer på marknaden. Detta ställer stora krav att du gillar att vara mobil och att du drivs av att arbeta ute på fältet. Du ska vara det självklara valet att kontakta när ett företag söker nya lokaler. Andra arbetsuppgifter som förekommer är administration, delta vid visningar och vara aktiv i nätverk.

I rollen behöver du även vara insatt inom fastighetsbranschen, det gäller att fånga upp marknadens nuvarande och framtida behov gällande fastigheter i Göteborgsregionen. Vissa processer kan pågå under en längre tid, därav värderar vi långsiktiga relationer och ha tålamod i processerna.

Hos Relier får du stora möjligheter att styra över ditt eget arbete och förväntas samtidigt bidra aktivt till gemenskapen i vårt team. Du kommer att vara på en arbetsplats som präglas av driv, engagemang, tydliga mål och självklart med stort fokus på relationer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet som fastighetsmäklare, uthyrare eller liknande roll inom fastighetsbranschen. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av försäljning och varit i en uppsökande verksamhet. Du är trygg med MS Office och det är meriterande om du kan Adobe-programmen. I tjänsten behöver du kunna svenska och engelska flytande. Då rollen innebär visningar runt om i Göteborg är B-körkort ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är utåtriktad, tävlingsinriktad och handlingskraftig. Vidare tror vi att du är en envis person som inte ger dig i första taget. Arbetet ställer stora krav på att du är självgående, målinriktad och självklart en naturlig känsla för försäljning.

ÖVRIGT
Tillträde: Årsskiftet – enligt överenskommelse

Typ av anställning: Heltid och tillsvidare

Ansökan: Du söker tjänsten genom att skicka CV och Personligt brev till Christer christer.backman@relier.se , vänligen skriv ”Jobbansökan Uthyrare” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Har du några ytterligare frågor kring tjänsten når du Christer på +4670 924 23 01.

Arbeta hos oss

På denna sida annonseras våra lediga tjänster. Om här inte finns annonserat en ledig tjänst kan du skicka en spontanansökan till oss. Relier växer och har för avsikt att tillsätta nya tjänster inom kort.

 

Vill du göra en spontanansökan som fastighetsmäklare eller uthyrare till Öresundsregionen, välkommen att skicka ett mejl med CV och Personligt brev till anna.beijner@relier.se 

 

Gäller din ansökan området Göteborg, kontakta christer.backman@relier.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!