Lediga Butiker i Lund

Lund är den pittoreska staden som ligger 15 minuter med tåg utanför Malmö. Här finner du en härlig blandning av folk, från studenter till barnfamiljer och det är en perfekt stad att ha en butik i. När du ska söka efter lediga butiker i Lund så kan det kännas svårt att hitta det du söker på egen hand. Kom till oss på Relier AB, så hjälper vi dig att hitta den perfekta lokalen. I Lund finns det ett stort utbud av caféer, restauranger och butiker och då vi alltid ser till att ha en aktiv kontakt med både fastighetsägare och andra som hyr lokaler så vet vi direkt om och när en lokal som är attraktiv blir ledig. Utöver det har vi dessutom andra lokaler och lediga butiker i Lund att erbjuda dig.
Se våra objekt nedan. Kontakta oss om du behöver hjälp eller har frågor.
[properties type="Butik" city="Lund"]

Starta nytt eller expandera

Om du vill starta en ny butik eller expandera en redan blomstrande verksamhet, så är det viktigt att hitta den perfekta lokalen. Vi på Relier AB kan se till att du kan välja mellan flera lediga butiker i Lund som matchar de behov både du och din verksamhet har. Året 2009 grundades Relier AB genom att slå samman flera ledande förmedlingsföretag i Malmö, Göteborg och Stockholm. Idag har vi lokalkontor i dessa städer, samt Helsingborg och Lund.

Att hitta rätt lokal

Det finns flera sätt att hitta lediga butiker i Lund. Antingen går du ut på vår hemsida och använder dig av vår sökmotor, som är avancerad, men lätt att använda. Här kan du söka fram alternativ som kan passa dig. Om du hellre vill ha en personlig kontakt, så kan du kontakta oss via telefon. Vi hjälper dig antingen direkt när du ringer, eller så bokar vi in ett kostnadsfritt möte med dig för att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen.